BETTER TOGETHER.

We ontmoetten elkaar op een bruiloft waar we samen, maar apart van elkaar voor geboekt waren.

Meteen de eerste keer verliep de samenwerking vlekkeloos en kwamen we tot de conclusie: wij zijn Better Togheter.

Over ons.


Steeds vaker krijgen wij de vraag of er een combinatiepakket beschikbaar is voor videografie en fotografie.

Hoewel bruidsparen natuurlijk geheel vrij zijn om zelf te kiezen welke videograaf en fotograaf zij bij hen vinden passen, toch is het ook erg fijn dat deze twee professionals een goede klik hebben samen en perfect op elkaar zijn ingespeeld. Dat voordeel heb je wanneer je ons als team boekt. 

Tegenwoordig wordt bewegend beeld steeds belangrijker. Niet alleen in de trouwbranche, maar eigenlijk op elk vlak in ons leven. Wanneer je kiest voor een videograaf op je bruiloft die naast de fotograaf jullie verhaal liefdevol vastlegt, dan heeft dit verschillende voordelen.

Perfecte samenwerking


Je hoeft je niet druk te maken over onze vlekkeloze samenwerking.

Doordat wij precies op elkaar ingespeeld zijn, kunnen wij er voor zorgen dat wij de mooiste momenten kunnen vastleggen zonder elkaar in de weg te lopen.


We hanteren dezelfde werkwijze. Zowel in de aanloop naar jullie bruiloft, als tijdens het huwelijk en daarna. Dit bespaart enorm veel tijd, tijd die jullie weer over houden voor het regelen van zoveel andere dingen.

Dezelfde stijl


Doordat wij tijdens de bruiloft, maar ook in de nabewerking van de beelden en de montage van de film nauw contact hebben, kunnen wij er voor zorgen dat jullie beelden in dezelfde stijl geleverd worden.


Op deze manier zijn jullie er van verzekerd dat jullie bruiloft of feest een unieke en tastbare herinnering wordt waar jullie nog vele jaren met veel plezier naar terug kunnen blikken.

Een duidelijk tarief


Hebben jullie al een andere videograaf of fotograaf geboekt? Jammer! Maar niet getreurd.

We zijn zowel als team te boeken, maar ook los van elkaar.

Maar, het grote voordeel van ons boeken als team is dat jullie 1 vast tarief krijgen.

Samen met jullie kijken wij naar wat jullie wensen zijn en komen zo tot een mooie aanbieding. Een aanbieding die jullie hopelijk niet kunnen weigeren!

Upgrades video


 • Teaser - direct Instagram-ready binnen 24 uur na jullie bruiloft!
  Met deze korte video (15 seconde) krijgen jullie direct na jullie bruiloft een aantal shots die jullie kunnen delen op Social Media. ​​

 • Same Day edit - start jullie feest spetterend met een video (1-2 minuten) van hoe jullie dag tot dusver is geweest!
  Wanneer jullie zitten te eten, gaat Stefanie gauw aan de slag met de beelden die zij heeft mogen maken die dag. Al jullie (nieuwe) avondgasten krijgen al voor of tijdens het feest te zien hoe jullie dag is geweest. Wat een mooie binnenkomer is dat!

 • Trailer - kom alvast in de stemming voor jullie highlight film met deze trailer.
  Willen jullie al wel snel meer beelden zien, maar is een Same Day edit niet nodig? Dan is de trailer (1-2 minuten) misschien iets voor jullie. Jullie ontvangen kort na jullie bruiloft een video met al genoeg beelden om weer helemaal terug te gaan naar jullie dag, zodat het wachten op de highlight video misschien wat sneller gaat.

 • Gehele ceremonie - kijk de gehele ceremonie (burgerlijk of kerkelijk) in zijn geheel rustig terug.
  Als jullie later de ceremonie nog eens rustig terug willen kijken, kunnen wij er voor zorgen dat alles intergraal opgenomen wordt. Zo hoef je door de zenuwen niets te missen. We laten hiervoor een extra videograaf komen.

 • Geloftes - vertel elkaar jullie liefdesverhaal!
  Als jullie geloftes naar elkaar uitspreken, kan Stefanie deze vooraf (en natuurlijk apart van elkaar) opnemen. Dit geeft een extra dimensie aan jullie video.

Upgrades foto


 • Loveshoot - Wil je voorafgaand aan je bruiloft een fotoshoot voor bijvoorbeeld een toffe foto voor op jullie uitnodiging? Dan kun je een loveshoot bijboeken.​​

 • Uitgebreide preview - kun je niet wachten op het resultaat en wil je het liefst meteen álle foto's zien? Kies dan voor een uitgebreide preview. Jullie krijgen dan 75 foto's binnen 48 uur. 

 • Groter album - Een groter album in die zin; meer pagina's met prachtige foto's? Boek dan een upgrade op je album. Dat kan per 10 pagina's tegelijk. En daarmee krijg je dus minimaal 15 uitvergrotingen in je album extra. 

 • Second shooter - Een extra fotograaf omdat je bijvoorbeeld héél veel gasten hebt een een heel groot feest gaat geven? Ook dat kan geregeld worden.

Ervaring


Je kunt erop vertrouwen dat je een ervaren team boekt. Lianne werkt al tien jaar als trouwfotograaf en heeft hierdoor naast heel veel foto's ook heel veel ervaring opgedaan in het regelwerk omtrent bruiloften. Soms komt dat handig uit als er op de dag zelf ineens een verrassing is. 

Ook Stefanie heeft al meerdere jaren ervaring als videograaf en kan daardoor perfect met jullie meedenken zowel in de voorbereidingen als op de dag zelf. Wij zijn op alles voorbereid en ook onze apparatuur is up-to-date. 

We zorgen dat jullie op het gebied van foto- en videografie onbezorgd van jullie mooiste dag kunnen genieten. 

Let's work together!


Het eerste kennismakingsgesprek is kosteloos.

Get in Touch

 

Stefanie: 0628348268

Lianne: 0648405268