Onze werkwijze

Perfecte samenwerking.


We hebben een vlekkeloze samenwerking. Daardat wij precies op elkaar ingspeeld zijn kunnen wij jullie mooiste momenten vastleggen zonder elkaar in de weg te lopen. 

Hoe we dat doen?

We hanteren dezelfde werkwijze. Zowel in de aanloop naar jullie bruiloft, als tijdens het huwelijk en daarna. Dit bespaart enorm veel tijd, tijd die jullie weer over houden voor het regelen van zoveel andere dingen.

Doordat wij tijdens de bruiloft, maar ook in de nabewerking en de montage nauw contact hebben, worden jullie beelden in dezelfde stijl geleverd. Op deze manier wordt jullie bruiloft een unieke herinnering in beeld én geluid waar jullie nog vele jaren van kunnen genieten. 

Alles op een rijtje.


We beginnen met een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek stellen we ons voor en nemen met jullie de details van jullie dag door. Wij maken daarop een duidelijke planning van onze activiteiten op jullie dag en koppelen dat kort na het kennismakingsgesprek aan jullie terug. 


Op de dag zelf werken wij volgens de volgende principes: 


- we focussen op details; die kus op de wang, de vertederde blikken, de handen van het bruidsmeisje dat de ringen brengt en het prachtige patroon van je jurk. 


- we maken gestylde beelden van accessoires; schoenen, sieraden, trouwkaart, ringen en de aankleding van de tafels.


- we hebben oog voor jullie styling en zullen dat net zo mooi in beeld brengen


- we letten op de emoties en kruipen daar niet bovenop maar hebben de apparatuur om het op gepaste wijze op beeld vast te leggen.


- dit sluit weer perfect aan bij onze journalistieke inslag; we zijn zoveel mogelijk op de achtergrond aanwezig want het is júllie dag en wij leggen het vast. 


Na jullie grote dag.


Na jullie grote dag gaan wij aan de slag met jullie beelden. Binnen 48 uur krijgen jullie een preview zodat je meteen terug kunt blikken op jullie mooiste dag. 

We deliver right to your door.


We leveren de film, het album en de usb-stick met jullie foto's persoonlijk samen af. 

Drie weken na jullie bruiloft ontvangen jullie de digitale proef van het trouwalbum. Als jullie deze goedgekeurd hebben gaat het album in bestelling en wordt het met de hand voor jullie gemaakt. Dit duurt meestal 4-5 weken. Zodra het album binnen is en de kwaliteitscontrole heeft gehad, nemen we contact met jullie op om het volledige, feestelijk verpakte pakket bij jullie af te leveren én natuurlijk nog even na te praten over jullie dag.